Επικοινωνείστε με το GENNY-GENNY

Επικοινωνία με το GENNY-GENNY

Καλώς ήλθατε στη σελίδα επικοινωνίας του genny-genny.gr. Παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλτε μας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τα προϊόντα μας και τον τρόπο παραγγελίας και παραδοσής τους. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας ή ακόμη και μέσω email. Τέλος είστε ευπρόσδεκτοι στην έδρα μας Ελευθερίου Βενιζέλου 78, Νέα Ιωνία.

Φόρμα επικοινωνίας

Πριν αποστείλετε τη φόρμα επικοινωνίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει τους παρακάτω όρους χρήσης.

GENNY-GENNY το logo μας

Ελ. Βενιζέλου 78, Νέα Ιωνία,
(έναντι άγαλμα Μητέρας)

Όροι χρήσης φόρμας επικοινωνίας: Στην παραπάνω φόρμα μπορείτε να συμπληρώσετε ορισμένα προσωπικά σας στοιχεία, ώστε να μας αποστείλετε πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει σχετικά με τα προϊόντα μας και τον τρόπο παραγγελίας τους.

Αρχικά ζητάμε το όνομα, το επίθετο και το email σας, ώστε να είναι δυνατή μία minimum επικοινωνία από την πλευρά μας. Κατόπιν ζητάμε το τηλέφωνό σας, ώστε να είναι δυνατή η επικοινωνία μας σε περίπτωση που το email που συμπληρώσατε είναι λάθος ή δεν ισχύει πια.
Τέλος ζητάμε να μας ενημερώσετε για ποιό θέμα επικοινωνείτε μαζί μας και στο οποίο μορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι. Πριν την τελική αποστολή των στοιχείων σας είναι υποχρεωτική εκ μέρους σας η συγκατάθεση στην αποστολή τους, που σημαίνει ότι έχετε κατανοήσει και αποδεχτεί το παρόν κείμενο. Το genny-genny.gr, δεν θα κοινοποιήσει ΠΟΤΕ τα στοιχεία σας σε τρίτους. Τα στοιχεία σας θα παραμείνουν στο αρχείο μας, έως ότου ολοκληρωθεί η εξυπηρέτηση του αιτήματός σας και για ένα πρόσθετο χρονικό διάστημα 2 μηνών. Εφόσον το αίτημά σας αφορά τρέχουσα παραγγελία, τα στοιχεία σας μπορεί να παραμείνουν στην κατοχή του preciousdrinks για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ενημερωθείτε από τη σελίδα μας – Όροι χρήσης ιστότοπου.

* Η παραπάνω ενημέρωση παρέχεται διότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προβεί σε αλλαγές σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, δημιουργώντας ένα νέο και Αυστηρό πλαίσιο το οποίο θα επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε. Ο νέος Ευρωπαϊκός Νόμος (GDPR) έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/05/2018 και είναι απολύτως σεβαστός από εμάς.  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Καλλυντικά KERASTASE, LOREAL - genny-genny.gr