Κομμωτήριο GENNY-GENNY

Κομμωτήριο GENNY-GENNY

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας μας, στο GENNY-GENNY συνεχίζουμε να προσφέρουμε όλες εκείνες τις υπηρεσίες, οι οποίες μας καθιέρωσαν τα τελευταία χρόνια, αλλά και ακόμα περισσότερες !

Εξακολουθούμε να τηρούμε πιστά τις προδιαγραφές που επιτάσσει η εξέλιξη της κομμωτικής τέχνης και εκτός από τις παραδοσιακές υπηρεσίες, μετατρέπουμε τη διαδικασία του κομμωτηρίου σε μοναδική εμπειρία ομορφιάς, χαλάρωσης, αναζωογόνησης και πάνω απ’ όλα ψυχολογίας.

Το κομμωτήριο GENNY-GENNY ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005 στη Ν. Ιωνία και σύντομα οι υπηρεσίες, η φιλική εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές, μας κατέστησαν πόλο έλξης για γυναίκες και άντρες που λατρεύουν να ανανεώνουν την εμφάνιση τους. Στόχος μας να μπορείτε να πραγματοποιείτε κάθε στιλιστική σας φαντασίωση, από ένα απλό φρεσκάρισμα μέχρι την πιο ριζική αλλαγή. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών συνεργατών μας και απολαύστε τη φροντίδα και την περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.

Στο GENNY-GENNY ενημερωνόμαστε για όλες τις νέες τάσεις της μόδας και δημιουργούμε, με τα κατάλληλα επώνυμα προϊόντα, προτάσεις που θα αναδείξουν την προσωπική ομορφιά και το στιλ σας. Εμπιστευτείτε το ταλέντο, τη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της κομμωτικής τέχνης και δείτε… τη διαφορά. Εκπαιδευμένοι κοντά στους καλύτερους, επισκεπτόμαστε τα μεγαλύτερα κομμωτικά γεγονότα και παρακολουθούμε τακτικά σεμινάρια.
Η ανανέωση έρχεται μέσα από τις λεπτομέρειες και από την αντίληψη αυτού που πραγματικά έχει ανάγκη το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντί μας και σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές προσφορές μας, μπορούμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες όποτε εσείς, το ζητήσετε.

Η εξειδικευμένη φροντίδα Kérastase

Η εξειδικευμένη φροντίδα Kérastase δημιουργήθηκε με επιλεγμένα προϊόντα που θρέφουν, αναδομούν, αναζωογονούν και μεταμορφώνουν τα μαλλιά σας. Ο Κομμωτής-Σύμβουλος Kérastase θα κάνει διάγνωση των αναγκών των μαλλιών σας και θα σας προτείνει τον κατάλληλο συνδυασμό από τις οικογένειες προϊόντων Kérastase. Αναζητήστε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης που σας ταιριάζει και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία ομορφιάς των μαλλιών στο σπίτι σας.

Ελ. Βενιζέλου 78, Νέα Ιωνία, (έναντι άγαλμα Μητέρας)
Τηλέφωνο: 210 2713600, genny-genny.gr, facebook/Genny-genny

Καλλυντικά KERASTASE, LOREAL - genny-genny.gr